Ring en vän?

Ja herregud vilken vecka! Inte "barra"  att vara solokvist med knoddar när maken arbetar utsocknes och aktivitetshjulet snurrar igång. Denna vecka har bjudit på;husmorsgympa- morfar hade jourvakt,  sen arbetskväll- mormor och morfar hade jour, pyspunka på vänster framdäck på automobilen- brosan ryckte in och "jourade", 6-åringen hade premiär på skidträningen- gudmor och gudfar hade jour...hmmm jag hoppas vid alla gudars moder att jag inte bränt alla livlinjor än. Det här var ju bara första veckan- 11! to go!

Kuligt

Hittade dessa kuliga serier på  http://www.unt.se/blogg/blogg.aspx?blogg=485457 -Seriebloggen..kuligt tycker jag:-)

Den heliga stunden


Me, myself and I




Nu händer det...

..grejer! Idag är rörfolket hos oss och monterar möbler och drar rör. Ja det är väl det som rörfolk gör tror jag?! Ska hursom bli SÅÅÅ kul att komma hem och se vad som hänt medan jag har jobbat (läs: tjatat och bråkat med små;a storbarn!!). Imorgon kommer de åter- det vill säga de kommer inte att ha hunnit klart idag- tillsammans med ventilationskillen OCH några andra snubbar som ska vara i garaget och göra nå fjärrvärmegrejs! Så när alla dessa jobbar och jobbar under taket, på toan och i garaget tror jag att jag och Emil åker och shoppar! Tjingeling:-
 


En fjäder...

Tänk ändå att det kan bli en ny säng av en fjäder. Hmm ja inte en vanlig "fågelfjäder" utan en "madrassfjäder" som dessutom hade den dåliga (?) smaken att ge sig tillkänna under makens bak:-) Å andra sidan gav det eld i baken på maken och säng med madrasser åkte ut till försäljning. Naturligtvis såldes de fortare än kvickt... Så nu sover vi på tältsängar tills den nya anländer! Men jag har "fått" mig en ny säng och huvudgavel:-) TJING!

Nu är det färdigt..

Nix, inte badrummet. Utan nu är det färdigt med fjällresandet och läger på gruvliga berget. Äntligen.

Fjällturen var fantastiskt vacker och en härlig "första- fjällvandringsupplevelse" för mig. Mitt ressällskap visade sig från sin bästa sida och vädret kan jag inte heller klaga på. Natten var kall, jag frös LITE om fötterna - that´s all! Tack och lov- eftersom jag redan frustit och klagat hela veckan innan jag for...bara ifall att det skulle bli kallt, typ.

Hemkommen så var det bara att ladda inför nästa strapats - läger på berget. Innehållet i detta går inte av för hackor, det säger jag bara; Slagsmål innan avgång. Promenad med klasserna uppför och nedför berget. Tältning med sockerhöga barn! Föräldramöte utomhus med frusna föräldrar. Objudna gäster som trillskades i natten. Trötta fröknar och likbleka barn (sockernivån hade sjunkit en aning och tröttheten börjat ge sig till känna!:-). Raskpromenad hemåt med tröööööööttttta barnkroppar, som om de fått välja rullat utför berget. Lunchintag och sedan: Klaaaaarrrrt!

PS På gruvliga berget sov fröknarna (dvs jag mfl) i toppstugan- inomhus- jag frös INTE!

RSS 2.0