Julmys eller julrys?

Såg ovanstående rubrik i kvällstidningen. Tja det kan man verkligen fundera över ibland. MEN jag tror nog ändå mer på mys än rys.

Mysigt är det när lillkillen dekorerar om julgranen. Om och om och om igen. Han har fått för sig nämligen att det blir så mycket finare när det hänger två eller tre pumlor/ änglar/ stjärnor på samma plats i granen. The more the merrier typ! Igår låg jag i soffan och iakttog hans dekorationsiver... det ÄR mys. SÅ jag satsar på mys i jul. Hur gör du?

Tipp tapp tippe tippe tipp tapp...

Äntligen nalkas så julen. Fast i år känns det inte så. Sonen snörvlar. Maken snörvlar. Jag snörvlar. Lillkillen som vill vara lite unik hostar och rosslar. Ja se det blev som jag trodde, när ledigheten närmar sig så kommer det någon ill-bacill och biter sig fast. I år är motmedlet kakor, kola och Kang Jang. Hmmm dock inte tillsammans. Var och en för sig tror jag dock på konceptet.

Jag har inte gett upp än på en härlig jul med tomtenissar, snorfria näsor och julmusik istället för jämrande karlar i bakgrunden. Vem vet jultomten kanske är snäll i år och infriar mina önskningar. Tipp tipp

Jodå jag finns kvar...

Men ni förstår; december har kommit. Ja och med denna takten snart farit också. Med december kommer förutom mörkret även en arbetstopp med rättningsarbete och bedömningar...som i slutändan och i bästa fall ska leda till betyg. Vilket underbart jobb det vore om det inte vore för betygsättningen som verkligen s-u-g-e-r! Så är det bara. Nåja nu är emellertid såväl rättningar som betyg klara- jippie!
Lillkillen är sjuk. Ett annat sånt här "i slutet av terminen" fenomen som ALLTID inträffar. Jag är bara så glad att jag fortfarande står på benen för jag brukar trilla dit när ledigheten närmar sig. MEN å andra sidan har jag ju en heeeeeeeeeel vecka på mig att leta upp nån bacill...Tjing eller Tipp Tipp som lillkillen säger istället för Tipp Tapp ;-

RSS 2.0